Tro, håb og fibromyalgi

Kartoffelsalat med yoghurtdressing

 

Kartoffelsalat med yoghurtdressing.

 

1 kg. kogte, kolde kartofler

1 rødløg, finthakket

350 g. neutral planteyoghurt

1½ - 2 tsk. dijonsennep

1 tsk. agavesirup

½ tsk. sellerisalt

Salt og peber

 

Pynt: finthakket purløg, finthakket persille, karse, tomater i både, radisser i skiver. Hvis der bruges frisk rødløg kan den grønne top hakkes fint og bruges som pynt.

Har du bladselleri i grøntsags-skuffen, så erstat sellerisaltet med 1-2 stilke finthakket bladselleri.

 

Rør planteyoghurten med løg, sennep, agavesirup og sellerisalt. Smag dressingen til med salt og friskkværnet peber. Skær kartoflerne ud i mundrette stykker og rør dem med dressingen.  Pynt kartoffelsalaten inden serveringen med en eller flere af de foreslåede krydderurter og/eller grøntsager.

 

Velbekomme.